Search
Close this search box.

Yritys | Ympäristö

Exilightin uutuudet kiinnostivat messuvieraita

Jyväskylässä 7.-9.9.2022 järjestetyt Pohjoismaiden suurimmat sähkömessut olivat menestys – jälleen kerran. Kolmipäiväisten messujen yli kymmenen tuhatta vierasta saivat sen, mitä tulivat hakemaan, ja jopa enemmän.

Exilightin uudet Supernova+®-opastekyltit ja EXIoT Firegate -paloilmoitinjärjestelmä herättivät ansaittua huomiota, mutta myös yhtiön muu tarjonta käynnisti vilkkaita keskusteluja ja synnytti kysymyksiä. Jo usean vuoden ajan tarjolla ollut langaton EXIoT-pilvipalveluintegraatio on skaalautuvine mesh-verkkoineen ratkaisu, jonka ominaisuuksien esittelyyn eivät yhdet messut riitä. Sitä mukaa kun IoT-järjestelmät ovat yleistyneet, EXIoT on alkanut kiinnostaa yhä enemmän sähkösuunnittelijoita, asentajia ja myös loppukäyttäjiä.

Exilightin osastolla käytiin messujen aikaan monta kiehtovaa keskustelua, mutta yhtä tärkeitä olivat kohtaamiset iltatilaisuuksissa, kahviloissa ja käytävillä.

”Jyväskylän messut on aina pysäyttävä kokemus”, sanoo Exilightin toimitusjohtaja Teppo Haikonen. ”On mahtavaa nähdä se ammattitaidon ja osaamisen määrä, jota tästä maasta löytyy. Yhtä tärkeää kuin puhuminen on kuunteleminen, kun ammattilaiset kokoontuvat. Joka kerran oppii jotain uutta.”

Lämmin kiitos kaikille messuvieraille! Tavataan seuraavan kerran Jyväskylässä helmikuussa 2024!

Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.