Toimintamme kasvaessa ja laajentuessa haemme toimitusjohtajaa

Toimitusjohtajana vastaat Exilight Oy:n toiminnan johtamisesta ja kehittämisestä hallituksen vuosittain asettamien strategisten sekä tulostavoitteiden mukaisesti. Tehtävässäsi sinun tulee aktiivisesti kehittää yrityksen toimintaa ja luoda kasvua. Tehtävän varsinainen sijaintipaikka on Tampere.

Toimintamme on ollut pitkään tuloksellista ja olemme kyenneet vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin nopeasti. Haluamme säilyttää saman tuloksellisuuden, toimintaa jatkuvasti kehittäen. Odotammekin sinulta tuloshakuista, aktiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta. Sinulla tulee olla vahva tahto viedä asioita eteenpäin ja innostaa organisaatiota omalla esimerkilläsi. Toimimme tiiviissä yhteistyössä yhteistyökumppaneidemme kanssa, joten edellytämme hakijalta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Odotamme sinulta kokemusta ja osaamista muista vastaavista kiinteistön kriittisistä sähköjärjestelmistä. Sinulla tulee olla näyttöä näiden alueiden liiketoiminnan johtamisesta ja visiota tulevaisuuden kehityssuunnista. Edellytämme myös ymmärrystä taloushallinnon luvuista. Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto ja englanti on sinulle luonnollinen työskentelykieli. Tehtävä edellyttää matkustamista Suomessa ja ulkomailla.

Osana kansainvälistä ja vakavaraista Lagercrantz-konsernia tarjoamme sinulle vahvan markkina-aseman kotimaassa sekä loistavan mahdollisuuden kasvattaa ulkomaan myyntiä. Työskentelet osaavassa työyhteisössä ja aitiopaikalla jatkuvasti kehittyvillä talotekniikan markkinoilla.

Lähetä työhakemuksesi ja CV:si viimeistään 31.3.2018 osoitteeseen marcus.kald@lagercrantz.com. Lisätietoja tehtävästä antaa TJ Matti Hätönen, puh. 050 350 6529 tai hallituksen pj Marcus Käld, puh. 050 518 5901.