Exilight Oy

Exilight Oy on yli kymmenen vuotta turvavalaistusalalla toiminut yritys, jolta löytyy toimipisteet Tampereelta ja Espoosta. Tuotevalikoimamme on markkinoiden laajin. Tuottamalla itse lähes kaikki tuotteet alusta loppuun, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita ja näyttäviä valaisimia sekä moderneja, helposti ylläpidettäviä järjestelmiä.

Yrityksemme perustaa palvelunsa ammattitaitoiseen ja kehittyneeseen asiakaspalveluun, jatkuvaan tuotekehitykseen sekä laadukkaisiin ja luotettaviin tuotteisiin. Exilightilla on korkein AAA luottoluokitus.

Yritys kuuluu ruotsalaiseen Lagercrantz Groupiin. Lagercrantz on teknisiin ratkaisuihin keskittyvä ryhmä, jolla on toimintaa seitsemässä maassa. Ryhmään kuuluu yli 1 200 työntekijää ja sen liikevaihto on noin 3 miljardia Ruotsin kruunua. Yhtiö on ollut listattuna Tukholman pörssissä vuodesta 2001 (NASDAQ OMX Tukholma).

ISO 9001 ja 14001

Exilight käyttää ja ylläpitää työkaluna asiakaslähtöisen laadun toteuttamiseen ja jatkuvaan parantamiseen, dokumentoitua laatukäsikirjaa. Se sisältää sertifioidun laatu- ja ympäristökäsikirjan, perustuen ISO 9001 ja 14001 standardien asiakas- ja tuotevaatimuksiin.

LATAA SERTIFIKAATTI »