Företag

Exilight Oy gör design, tillverkar och marknadsför branschens bredaste urval av nödbelysningssystem och armaturer. Vårt företag fokuserar på professionell och avancerad kundservice, kontinuerlig produktutveckling och pålitliga produkter av hög kvalitet.

Genom att producera alla våra produkter från början till slut kan vi erbjuda våra kunder högkvalitativa och eleganta ljus till överkomliga priser. Tack vare flexibel design och tillverkning, kan vi implementera och hjälpa till med alla speciella krav våra kunder och platser kan behöva.

Exilight har kontor i Tammerfors och Esbo i Finland och distributörer på utvalda områden utanför vår hemmamarknad. Vi är en del av Nordic Lagercrantz Group, teknikgrupp inom elektronik, el, kommunikation och motsvarande teknikområden. Lagercrantz har verksamt i sju länder i Europa och i Kina. Koncernen har drygt 1.200 anställda och omsätter cirka 3 miljarder kronor. Lagercrantzs aktier är noterade på NASDAQ OMX Stockholm sedan 2001 (LAGR B).

Exilight har högsta AAA-kreditbetyg, auktoriserad av Bisnode. Företaget är också ISO 9001 och ISO 14001 certifierat och vi baserade vår kvalitet på dessa krav. Våra nyckelprodukter är också British Standard Institute (BSI) Kitemark-certifierade.