Exilight-opastevalot yhdistävät tyylikkään muotoilun ja innovatiiviset ratkaisut

Opastevalaisimet soveltuvat mihin tahansa tilaan, jossa kaivataan laadukasta ja erottuvaa opastevaloa. Tuotteistamme on tarjolla useita eri malleja ja kokoja, yksi- sekä kaksipuoleisina opastevalaisinversioina. Isompiin tiloihin taas sopivat parhaiten neljältä eri suunnalta ohjeistavat valaisimet. Opastevalaisimen asentaminen kattoon tai seinään onnistuu myös käden käänteessä. Poistumisvalo (poistumistievalaisin eli turvavalo) taas soveltuu kaikkien poistumisteiden valaisemiseen, niin liikehuoneistoissa kuin myös muissa kiinteistöissä. Lisäksi julkisten tilojen valaistus voidaan täydentää tarpeiden mukaan teollisuusvalaisimen tai muun julkisen tilan valaisimen avulla.

Opastevalaisin soveltuu useisiin käyttötarkoituksiin

Tyylikkäät opastevalot sopivat useisiin eri käyttötarkoituksiin, niin teollisuusympäristöihin kuin myös moderneihin liiketiloihin. Useimmiten opastevalaisin on myös liitettävissä osoitteelliseen järjestelmäämme, samalla kun turvavalokeskus helpottaa valaisinten huoltoa sekä muuta ylläpitoa. Exilight-valaisimissa yhdistyy innovatiivinen teknologia, laadukkaat led-valot, käyttäjäystävällisyys, moderni muotoilu sekä helppo huollettavuus.

Kun tarvitset kestäviä ja laadukkaita opastevalaisimia, tutustu Exilightin tuotevalikoimaan ja pyydä suosikeistasi tarjous jo tänään!