GUARD 30 ST

GUARD 30 ST on kevyt, monikäyttöinen ja itsetestaava opastevalaisin poistumisreittien merkintään. Valaisimen runko ja kannakkeet ovat ABS-muovia, opastekyltti on muovia. GUARD 30 ST opastevalaisin on saatavilla 30 m näkemällä.

Erinomainen valon tasaisuus ja moderni ulkoasu mahdollistavat valaisimen käytön useissa eri kohteissa. Valaisin on helppo kiinnittää kattoon, seinään tai erikseen toimitettavalla upotuskehyksellä kattoon uppoasennukseen. Valaisimen IP-luokka on 20 ja syöttöjännite 230 VAC 50/60 Hz. Akkutyyppi LiFePO4, toiminta-aika 3 h ja latausaika 16 h.

Tuotteen mukana toimitetaan poistumisreittien eri suunnat, jotka on helppo vaihtaa paikan päällä. Valaisinta voidaan käyttää sekä yksi- että kaksipuoleisena. Opastevalaisimen tyypillisiä käyttökohteita ovat toimisto- ja liiketilat, päiväkodit, koulut, sairaalat, terveyskeskukset ja liikuntahallit. GUARD-valaisinsarjasta löytyvät myös pinta- ja uppoasennukseen soveltuvat itsetestaavat turvavalaisimet. Käyttölämpötila: -20°C – +50°C.

Valaisimen suunta ilmoitetaan laittamalla mallin perään:

-A (alas) -V (vasen) -O (oikea) -AA (kaksipuoleinen alas).

Lataa itsetestaus PDF


SähköpostitsePuhelimitse

TYYPPI SÄHKÖNUMERO JÄNNITE OTTOTEHO VALONLÄHDE IP-LUOKKA NÄKEMÄ ASENNUS AKKU Valonjakotiedosto
GUARD 30 ST 4129397 230 VAC 2W LED 20 30 Pinta- tai uppoasennus LiFePO4
GUARD 30 ST 4129501 20 Upotuskehys lisätarvike GUARD 30 ST