Tehokasta sisätilojen valaistusta

Kestävät ja laadukkaat julkisten tilojen valaisimet vaikuttavat merkittävästi ihmisten viihtyvyyteen, vireyteen ja tehokkuuteen. Julkisten tilojen valaistus – mukaan lukien toimistot, tehtaat, liiketilat, koulut, kirjastot, liikuntahallit, sairaalat, kauppakeskukset sekä muut vastaavat kiinteistöt – voidaan aina räätälöidä helposti Exilightin tuotevalikoimasta löytyvän älykkään julkisten tilojen valaistusratkaisun avulla.

Tehokkaissa ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisissa valaisimissa on huomioitu muun muassa tilaan soveltuva valoteho, valon väri, valon tasaisuus sekä valaisinten häikäisemättömyys.

Julkisten tilojen valaistus kaipaa energiatehokkuutta

Julkisten tilojen valaistuksen käyttötuntimäärät ovat usein korkeita, sillä kävijämäärät ovat suuria sekä aukioloajat pitkiä. Laadukkaaseen ja kestävään julkisen tilan valaistukseen on siksi syytä valita mahdollisimman energiatehokkaat ja elinkaareltaan kestävät ratkaisut.

Tyylikkäästi toteutetut julkisen tilan valaisimet ovat merkittävässä roolissa kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen sekä tilan vetovoimaisuuden rakentajina.

Tutustu alla esiteltyihin Exilightin julkisen tilan valaisimiin. Me voimme olla apunasi rakentamassa valaistusratkaisustasi mahdollisimman tehokkaan, kestävän ja älykkään! Lisäksi voit samalla hankkia meiltä tarpeesi mukaiset turvavalaisimet, teollisuusvalaisimet, opastevalaisimet sekä tie- ja katuvalaisimet.