Exilight-teollisuusvalaisimet tarjoavat suorituskykyä ja näyttävyyttä

Exilightin laajasta valikoimasta löydät myös edistyksellisellä teknologialla varustetut ja kestävät teollisuusvalaisimet. Niiden suunnittelussa on otettu huomioon korkeiden ja haastavien teollisuustilojen, liiketilojen, hallien, varastojen sekä muiden vastaavien tilojen erityistarpeet viimeistä yksityiskohtaa myöten.

Jokainen Exilight-teollisuusvalaisin on suunniteltu näyttäväksi kokonaisuudeksi, joka tarjoaa ylivertaista optista suorituskykyä kaikki tarpeisiin. Automaattisesti mukautuvat valaistuksen säätöominaisuudet tai DALI-ohjaus tuovat teollisuusvalaisimien käyttöön mukavuutta ja tehoa.

Vähäisen huoltotarpeen led-teollisuusvalot

Laadukkaat led-teollisuusvalot tarjoavat sinulle runsaasti valoa juuri sinne, missä sitä tarvitset. Teollisuusvalaisin voidaan viimeistellä pinta-asennuksella tai läpijohdettuna. Jokaisen teollisuusvalaisimen huoltotarve on saatu laskettua minimiin, minkä ansiosta ne tarjoavat huoletonta käyttöä pitkäksi aikaa.

Valikoimastamme löydät lisäksi liike- ja hämärätunnistuksella varustetut teollisuusvalot sekä kokonaisvaltaisen valaistuksen viimeistelyyn soveltuvat julkisen tilan valaisimet, turvavalaisimet sekä opastevalot.