Search
Close this search box.

Yritys | Ympäristö

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL), Helsinki

Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselle (THL) on valmistunut Helsingin Mannerheimintielle uusi K-rakennus. Tähän uudisrakennukseen sijoittuvat mm. oikeuslääketieteelliset ruumiinavaustoiminnot, histologian ja oikeustoksikologian ja oikeusgenetiikan laboratorio sekä kampusaluetta palvelevia yhteisiä tiloja. Exilight toimitti kohteeseen viimeisintä teknologiaa edustavan EXIoT turvavalaistusjärjestelmän. Järjestelmä hyödyntää langatonta tiedonsiirtoa osoitteellisten valaisimien välillä ja kohteen turvavalaistuksen toimintaa voidaan vaivattomasti valvoa etänä.

Langattomalla tiedonsiirrolla toteutettu EXIoT järjestelmä on muuntojoustavuutensa vuoksi erittäin helppo ottaa käyttöön vaiheittain työn edetessä. Koko järjestelmää ei tarvitse rakentaa kerralla valmiiksi, vaan valaisimia voidaan vaivattomasti lisätä järjestelmään myös myöhemmässä vaiheessa. Järjestelmässä ei ole rajoitusta valaisinmäärälle, joten valaisimia lisätessä ei myöskään tarvitse huolehtia perinteiseen tyyliin turvavalokeskuksen ryhmä- tai valaisinmäärärajoitteista.

Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.