Yritys | Ympäristö

24V-turvavalokeskus

24V-turvavalokeskus

24V-turvavalokeskus on hyvä vaihtoehto moniin saneerauskohteisiin sekä uusiin pienempiin kohteisiin, joihin halutaan perinteinen keskusakustojärjestelmä palonkestävällä kaapeloinnilla, mutta joihin ei tule kovin paljon valaisimia. Valaisinryhmät ovat valittavissa vapaasti joko turva- tai merkkivaloryhmiksi. Keskus syöttää koko ajan 24V tasajännitettä valaisimille.

24V-turvavalojärjestelmä on valinta kohteisiin, jotka ovat pienehköjä tai keskisuuria. Kiinteistössä saattaa olla ennestään 24V-järjestelmä, joka halutaan uusia. Keskuksissa on vakiona kauko-ohjausmahdollisuus, potentiaalivapaa hälytystieto sekä jännitemittari akustolle.

Lataa dokumentit

Esite  |  Asennus- ja käyttöohjeet Huoltopäiväkirja  |  Myyntiehdot

24V

TYYPPI SÄHKÖNUMERO KOKO TEHO JÄNNITE RYHMÄT RYHMÄSULAKE AKKUJÄNNITE AKUT
EXI-24/600 7117518 700x480x230 600W 24V DC 8 5 A F 24V 2 x 12V 42Ah

Tarjouspyyntö tästä tuotteesta.

Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.