Search
Close this search box.

Yritys | Ympäristö

ESC-200-turvavalokeskus

ESC-200-turvavalokeskus

ESC-200 on osoitteellinen turvavalaistusjärjestelmä, jossa ohjaus ja valvonta ovat keskitettyinä valvontakeskukseen. Järjestelmän kaikki valaisimet ovat osoitteellisia ja Li-Ion-akullisia led-valaisimia. Opaste- ja turvavalaisimet voidaan asentaa samaan linjaan ja kaapeloinnissa voidaan käyttää edullista KLMA 2×0,8+0,8 -kaapelointia. Tiedonsiirto valaisimien ja keskuksen välillä tapahtuu samassa kaapelissa jännitesyötön kanssa. Käytettävissä valaisimissa on valmiiksi annettu osoitetieto, jonka keskusyksikkö tunnistaa automaattisesti. Erillistä valaisimien ohjelmointia ei tarvita. Valaisinväyliä on keskuksessa kaksi, joista molempiin voidaan kytkeä 100 kpl joko opaste- tai turvavalaisinta. Turvavalaisimet voidaan asettaa joko jatkuvatoimisiksi tai normaaleiksi ajoittain toimiviksi turvavalaisimiksi.

ESC-200-keskus valvoo jatkuvasti järjestelmään kytkettyjä valaisimia ja tekee itsenäisesti kuukausittain lakisääteiset testaukset. Lokiin kirjautuu automaattisesti tiedot sekä tehdyistä testauksista että mahdollisista vioista ja virheilmoituksista. Valaisimet ovat C-mallin valaisimia. Osoitteelliset keskukset ovat yleistyneet viime aikoina paljon, ja niitä käytetään monipuolisesti erilaisiin ja eri kokoisiin kohteisiin. Valaisimien valvonnan avuksi on mahdollista saada tietokoneelle asennettava valvontaohjelma EXI-BACNET GW tai pilvipalvelu EXICloud. Valvonta puolustaa paikkaansa kohteissa, joissa valaisimia on enemmän. Ohjelmilla voidaan helpottaa valaisimien löytämistä kohteessa. Vikatilat voidaan ohjelmien avulla tarkistaa etänä.

 

Lataa dokumentit

Esite  |  Huoltopäiväkirja  Myyntiehdot

Asennus- ja käyttöohjeet

ESC-200  Tarkastukset ennen käyttöönottoa

ESC-200

TYYPPI SÄHKÖNUMERO KOKO SYÖTTÖ VERKKOMUUNTAJA VÄYLÄJÄNNITE VALAISINLÄHDÖT VALAISINMÄÄRÄ
ESC-200 7117536 405 x 300 x 85 230V AC, 10A 230V AC/49V AC, 500VA 65V DC 2 200

Tarjouspyyntö tästä tuotteesta.

Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.