Search
Close this search box.

Yritys | Ympäristö

ESC-200P-turvavalokeskus

ESC-200P-turvavalokeskus

ESC-200P on osoitteellinen turvavalaistusjärjestelmä, jossa ohjaus ja valvonta on keskitetty valvontakeskukseen. Järjestelmän kaikki valaisimet ovat osoitteellisia led-valaisimia. Opaste- ja turvavalaisimet voidaan asentaa samaan linjaan. Tiedonsiirto valaisimien ja keskuksen välillä tapahtuu samassa kaapelissa jännitesyötön kanssa. Kaapelointi tapahtuu normaalisti määräysten mukaisella palonkestävällä kaapelilla, suositeltava kaapelityyppi FRHF – JE-H(St)H..Bd 2×0,8+0,8.

Keskuksessa on kaksi valaisinväylää, jotka on jaettu ryhmiin.Kumpaankin väylään voidaan kytkeä 100 kpl joko opas- tai turvavalaisimia. Käytettävissä valaisimissa on valmiiksi annettu osoitetieto, jonka keskusyksikkö tunnistaa automaattisesti. Erillistä valaisimien ohjelmointia ei tarvita. ESC-200P-keskus valvoo jatkuvasti järjestelmään kytkettyjä valaisimia ja tekee itsenäisesti kuukausittain lakisääteiset testaukset. Lokiin kirjautuu automaattisesti tiedot sekä tehdyistä testauksista että mahdollisista vioista ja virheilmoituksista. Järjestelmän valaisimet ovat P-mallin valaisimia.

Lataa dokumentit

Esite  | Huoltopäiväkirja  | Myyntiehdot

Asennus- ja käyttöohjeet

ESC-200P  |  Tarkastukset ennen käyttöönottoa

ESC-200P

TYYPPI SÄHKÖNUMERO KOKO SYÖTTÖ VERKKOMUUNTAJA VÄYLÄJÄNNITE VÄYLÄ VALAISINRYHMÄT VALAISINMÄÄRÄ
ESC-200P/16 7117546 900x480x230 230V AC, 10A 230V AC/49V AC, 500VA 65V DC 2 16 100 kpl /väylä

Tarjouspyyntö tästä tuotteesta.

Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.