Search
Close this search box.

Yritys | Ympäristö

Exiot-langaton yhdyskäytävä

Exiot-langaton yhdyskäytävä

Gateway-yhdyskäytävä liittää satojen tai tuhansien valaisimien ja anturien verkon taustajärjestelmiin. Se kerää, prosessoi ja välittää tietoa pilvipalveluun tai paikallisesti.

Yhdyskäytävä tukee lukuisia eri langallisia ja langattomia liitettävyysratkaisuja. Siinä on integroituna EXIoT, MS Azure -tuki, se on laajennettavissa ja se ajaa reunalaskentasovelluksia. Yhdyskäytävä on tyylikkäästi suunniteltu, kooltaan kompakti ja sopii kaikkiin sisätiloihin.

Langattomiin reitittäviin verkkoihin

Kun on tarvetta tiuhaan asennettaville laitteille, langaton reitittävä verkko on paras liitettävyysratkaisu. Yhdyskäytävässä on valmiina langattoman Wirepas-verkon tuki. Yhdyskäytävä tarjoaa liitettävyysvaihtoehdon kaikkiin siirtoihin langallisesta Ethernet-paikallisverkosta langattomiin Bluetoothliitäntöihin ja Wi-Fi- ja matkapuhelinverkkoihin.

Lataa dokumentit

Esite  |  Myyntiehdot

Exiot-langaton yhdyskäytävä

 

TYYPPI SÄHKÖNUMERO KUVAUS KÄYTTÖJÄNNITE IP-LUOKKA ASENNUS
EXI-GW 2816601 Lähetin langaton Virtalähde 20 Pinta-asennus

Tarjouspyyntö tästä tuotteesta.

Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.