Search
Close this search box.

Yritys | Ympäristö

Exisafe-1T W-langaton turvavalaisin

EXISAFE-1T W-langaton turvavalaisin

Langaton EXISAFE-1T on pinta-asennettava led-turvavalaisin avoimiin tiloihin ja käytäville. Valaisin antaa tasaisen pyörähdys-symmetrisen valokuvion. Tyypillinen asennuskorkeus on 2,5-7 metriä. Valaisimen IP-luokka on 55, joten se soveltuu hyvin myös kosteisiin tiloihin. Valaisimen muovirunko on ABS-muovia. Vakiovärinä muoviosille on valkoinen RAL9016. Erikoisvärinä saatavilla RAL9017 musta.

Tyypillisiä valaisimen käyttökohteita ovat toimistotilat, parkkihallit, varasto- ja tuotantotilat, koulut ja päiväkodit. Valaisimelle on saatavilla upotuskehys (UPK-EXISAFE), joten asennus voidaan tehdä myös uppoasennuksena. Upotusreiän halkaisija 165 mm. Käyttölämpötila: -0°C – +50°C.

Lataa dokumentit

Esite  |  Myyntiehdot  |  Lisätarvikkeet

Langattomat Exiot-valaisimet

TYYPPI SÄHKÖNUMERO JÄNNITE OTTOTEHO VALONLÄHDE IP-LUOKKA ASENNUS AKKU
EXISAFE-1T/W 4129220 230 V 2W LED 55 MMJ 3×1,5mm2 Li-ion 7,4V / 600 mAh

Tarjouspyyntö tästä tuotteesta.

Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.