Search
Close this search box.

Yritys | Ympäristö

GUARD ESCAPE RO-Yksikköakkuvalaisin

GUARD ESCAPE RO-yksikköakkuvalaisin

Tehokas itsetestaava ja pinta-asennettava pyöreän muotoinen GUARD ESCAPE RO -turvavalaisin on tarkoitettu käytävä- tai avotilojen turvavalaisuun. Valaisimen pääasialliset käyttökohteet ovat sisätiloissa 2,7-4,5 metrin korkeudella. GUARD ESCAPE RO valaisimen IP-luokka on 65 ja valaisimen runkomateriaali on ABS-muovia. Vakiovärinä muoviosille on valkoinen RAL9016.

Tyypillisesti GUARD ESCAPE RO -turvavalaisinta käytetään koulujen, sairaaloiden, varastotilojen ja toimistojen pitkien käytävien turvavalona. Valaisinta käytetään liiketiloissa poistumisreittien valaisemiseen. IP-luokka on 65 ja syöttöjännite 230 VAC 50/60 Hz. Akkutyyppi LiFePO4, toiminta-aika 3h ja latausaika 24h. GUARD-valaisinsarjasta löytyvät myös pinta- ja uppoasennukseen soveltuvat itsetestaavat opastevalaisimet.

Lataa dokumentit

Esite  |  Asennusohje Myyntiehdot  |  Lataa itsetestaus PDF

Valaisimet

TYYPPI SÄHKÖNUMERO JÄNNITE OTTOTEHO VALONLÄHDE IP-LUOKKA ASENNUS AKKU Valonjakotiedosto
GUARD ESCAPE RO 4129521 230 VAC 2.2W LED 65 Pinta-asennus LiFePO4 3.2V 3000mAh lataa

Tarjouspyyntö tästä tuotteesta.

Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.