Search
Close this search box.

Yritys | Ympäristö

GUARD SPOT ST-Yksikköakkuvalaisin

GUARD SPOT ST-yksikköakkuvalaisin

GUARD SPOT ST itsetestaava turvavalaisin on käytännöllinen uppoasennettava turvavalaisin käytävien ja poistumisreittien valaisuun. Tyypillinen asennuskorkeus on 2,5–4,5 metriä. Valaisimen käyttökohteet ovat pitkät käytävät ja poistumistiet. Valaisimen runko on ABS-muovia ja IP-luokka 20, vakiovärinä muoviosille on valkoinen RAL9016.

Käyttökohteita: rakennukset, joissa on pitkiä käytäviä, esimerkiksi toimistorakennukset, sairaalat, koulut, varastot ja liiketilat. Valaisimen mukana toimitetaan
vaihtoehtoinen optinen linssi, jolla voidaan valita käytävä- tai avotilakäyttö kohteen mukaan. Valaisimen IP-luokka on 20 ja syöttöjännite 230 VAC 50/60 Hz. Akkutyyppi LiFePO4, toiminta-aika 3h ja latausaika 24h. GUARD-valaisinsarjasta löytyvät myös pinta- ja uppoasennukseen soveltuvat itsetestaavat opastevalaisimet.

Lataa dokumentit

Esite  |  Asennusohje  |  Myyntiehdot  |  Lataa itsetestaus PDF   

Valaisimet

TYYPPI SÄHKÖNUMERO JÄNNITE OTTOTEHO VALONLÄHDE IP-LUOKKA ASENNUS AKKU Valonjakotiedosto
GUARD SPOT 4129522 230 VAC 2.2W LED 20 Uppoasennus LiFePO4 3.2V 3000mAh lataa
GUARD SPOT ST RING 4129532 20 Uppoasennus

Tarjouspyyntö tästä tuotteesta.

Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.