EXI-EVAC

Evakuointivalaisimissa on kaksi linssioptiikalla varustettua LED-moduulia, jotka jakavat valon tasaisesti tunneliin ja varmistavat turvallisen poistumisen tilasta. EXI-EVAC valaisimen suositeltava asennuskorkeus on 1.5 m.

Vakiona evakuointivalaisin on 230V sähkönsyötöllä 1000 lm ja tarvittaessa valon määrää voidaan lisätä kohteen vaatimuksen mukaisesti aina 2500 lm asti. Valaisimessa on säädettävä liitäntälaite.

Pitkäikäisellä ja luotettavalla LED-tekniikalla toteutetut evakuointivalaisimet on suunniteltu vaatimusten mukaisesti. Valaisimet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. EXI-EVAC -evakuointivalaisin on suunniteltu tunneleissa käytettäväksi evakuointivalaisimeksi. Valaisin on kiinteästi seinään asennettava, ja sen rakenne on IP65-suojattu. Valaisin soveltuu pääsääntöisesti käytettäväksi tunneleissa ja erikoiskohteissa.

Soveltuu asennettavaksi yksi- tai kaksipuolisesti tunnelin seinään ja on läpijohdotettava. Valaisimeen on kiinteästi asennettu GORE-TEX -venttiili. Yhdelle puolelle seinään asennettaessa tunnelien suositusleveys < 15 m ja molemmille puolille tunnelia asennettaessa päästään > 15 m leveisiin kohteisiin. Valaisimen kannakkeen materiaali: 1.0 mm RST. Käyttölämpötila: -20°C – +50°C.


    SähköpostitsePuhelimitse

    TYYPPI SÄHKÖNUMERO JÄNNITE OTTOTEHO VALONLÄHDE IP-LUOKKA ASENNUS AKKU
    EXI-EVAC 4543526 230 V 8 W* LED 65 -o- 3×2,5mm2 keskusakusto
      *säädettävä