Turvavalokeskus tarjoaa huolettoman tavan ylläpitää, huoltaa ja syöttää valoa opaste- sekä turvavalaisinjärjestelmiin.

ESC-200P

ESC-200P on osoitteellinen turvavalaistusjärjestelmä, missä ohjaus ja valvonta keskitetty valvontakeskukseen. Järjestelmän kaikki valaisimet ovat osoitteellisia led-valaisimia. Opaste- ja turvavalaisimet voidaan asentaa samaan linjaan. Tiedonsiirto valaisimien ja keskuksen välillä tapahtuu samassa kaapelissa jännitesyötön kanssa. Kaapelointi tapahtuu normaalisti määräysten mukaisella palonkestävällä kaapelilla, suositeltava kaapelityyppi FRHF – JE-H(St)H..Bd 2×0,8+0,8.

Keskuksessa on kaksi valaisinväylää, jotka ovat jaettu ryhmiin. Kumpaankin väylään voidaan kytkeä 100 kpl joko opas- tai turvavalaisinta. Käytettävissä valaisimissa on valmiiksi annettu osoitetieto, jonka keskusyksikkö tunnistaa automaattisesti. Erillistä valaisimien ohjelmointia ei tarvita.

ESC-200P keskus valvoo jatkuvasti järjestelmään kytkettyjä valaisimia ja tekee itsenäisesti kuukausittain lakisääteiset testaukset. Lokiin kirjautuu automaattisesti tiedot sekä tehdyistä testauksista että mahdollisista vioista ja virheilmoituksista.  Järjestelmän valaisimet ovat P-mallin valaisimia.

Valaisimien valvonnan avuksi on mahdollista saada tietokoneelle asennettava valvontaohjelma EXI-CONTROL v5.2 tai pilvipalvelu EXICloud. Valvonta puolustaa paikkaansa kohteissa, missä valaisimia on enemmän. Ohjelmilla voidaan helpottaa valaisimien löytämistä kohteessa. Lisäksi ohjelmaa käyttäen ei tarvitse vikatiloja käydä tarkastamassa turvavalokeskukselta vaan se voidaan tehdä etänä.


SähköpostitsePuhelimitse

MALLI

SÄHKÖNUMERO

KOKO

SYÖTTÖ

VERKKOMUUNTAJA

VÄYLÄJÄNNITE

VÄYLÄ

VALAISINRYHMÄT

VALAISINMÄÄRÄ

ESC-200P/16

7117546

900x480x230

230V AC, 10A

230V AC/49V AC, 500VA

65V DC

2

16

100 kpl /väylä