EXIOT-HMI

HMI (Human-machine interface)
Tuotekuvaus – Monikosketusnäytölliset tietokoneet

Monikosketusnäytölliset tietokoneet on suunniteltu asennettaviksi kytkinlaitekaapin etuosaan. Ne tarjoavat tehokkaan alustan järjestelmävalvontaan ja EXIoT-sovelluksen ohjaukseen. Kaikki paneelitietokoneet on varustettu tehokkailla komponenteilla, kuten Intel® Atom™ sekä Core™ i7. Kaikki kotelot on optimoitu tilankäytön ja komponenttien saavutettavuuden kannalta. Paneelitietokoneet on varustettu monikosketusnäytöllä ja valittavissa on eri kokoisia laajakuvanäyttöjä. Järjestelmä on pilviyhteensopiva.

DALI-yhteensopivuus
Digitaalinen valaistuksen ohjausväylä (DALI) on yksinkertainen taloautomaation väyläjärjestelmä, joka välittää valaisimien digitaaliseen ohjaukseen käytettäviä signaaleja. Lamppu, anturi, painike ja kytkimet kytketään rinnakkain ja liitetään ohjaimeen.

Tietokone kytketään suoraan väyläliittimeen RS232-liitännän tai kenttäväylän avulla. Integroitu virtalähde tuottaa galvaanisesti erotetun 24 V DC ulostulojännitteen. DALI-laitteiden toiminta ei edellytä muita komponentteja, ja se täyttää aukon valaistusohjaimen ja valaisimen välillä. DALI mahdollistaa jopa 64 DALI-laitteen (DALI-orjan) liitännän.

Käynnistysvaiheessa EXIoT-paneelitietokone hakee liitettyjä DALI-orjia ja ohjaa käyttäjää järjestelmän käyttöönotossa. DALI-isäntäterminaalin parametrisointi on mahdollista tietokoneelta käsin. Parametrisointi tapahtuu kenttäväylän tai RS232-liitännän kautta, joka on liitetty korkeamman tason väyläliittimen konfigurointikäyttöliittymään.


    SähköpostitsePuhelimitse