Olemme Exilight Oy

Yrityksemme perusarvoja ovat vastuullinen liiketoiminta ja asiakastyytyväisyys.

Näytämme vihreää valoa

Toimitamme turvavalaistuksen järjestelmiä ja valaisimia monipuolisesti. Projektinhallinnassa avustamme asiakkaitamme ja tarjoamme osaamistamme yhteistyökumppaneillemme jatkuvasti. Uudet valaistusratkaisut- ja järjestelmät ovat yrityksellemme keskeisiä kehityskohteita, joista uusimpia esittelemme ajoittain alan suurimmissa tapahtumissa.

Emoyhtiö

Lagercrantz Group on teknologiakonserni, joka tarjoaa maailman johtavaa lisäarvoa tuottavaa teknologiaa hyödyntäen joko omaa tuotevalikoimaansa tai johtavien toimittajien tarjoamia tuotteita. Konserniin kuuluu noin 60 yritystä, joista kukin keskittyy tiettyyn markkinarakoon. Niitä kaikkia yhdistää merkittävä arvonluonti, kuten korkea räätälöinnin aste sekä laadukkaat tuki-, huolto- ja muut palvelut. Lagercrantz Group toimii yhdeksässä Pohjois-Euroopan maassa, Kiinassa, Intiassa ja Yhdysvalloissa. Konserni työllistää noin 1 600 henkeä, ja sen liikevaihto on yli 4 mrd. SEK. Yritys on ollut listattuna Tukholman pörssissä vuodesta 2001 lähtien.

Suunnittelu

Exilightin turva- ja opastevalaisimien valikoima on markkinoiden laajin myös kansainvälisessä vertailussa.

Suunnittelemme ja toteutamme lähes kaikki tuotteemme alusta loppuun itse. Suunnittelun lähtökohtana pidämme korkeaa laatua, tyylikästä ulkoasua sekä tuotteen pitkää elinkaarta.Työmme lopputuloksena voimme tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja näyttäviä turva- ja opastevalaisimia sekä moderneja, helposti ylläpidettäviä turvavalaistuksen järjestelmiä.