ESC-200

ESC-200 on osoitteellinen turvavalaistusjärjestelmä, jossa ohjaus ja valvonta ovat keskitettyinä valvontakeskukseen. Järjestelmän kaikki valaisimet ovat osoitteellisia ja li-ion akullisia led-valaisimia. Opaste- ja turvavalaisimet voidaan asentaa samaan linjaan ja kaapeloinnissa voidaan käyttää edullista KLMA 2×0,8+0,8 kaapelointia.

Tiedonsiirto valaisimien ja keskuksen välillä tapahtuu samassa kaapelissa jännitesyötön kanssa. Käytettävissä valaisimissa on valmiiksi annettu osoitetieto, jonka keskusyksikkö tunnistaa automaattisesti. Erillistä valaisimien ohjelmointia ei tarvita.

Valaisinväyliä on keskuksessa kaksi, joista molempiin voidaan kytkeä 100 kpl joko opaste- tai turvavalaisinta. Järjestelmässä käytettävissä valaisimissa on valmiiksi annettu osoitetieto, jonka keskusyksikkö tunnistaa automaattisesti. Turvavalaisimet voidaan asettaa joko jatkuvatoimisiksi tai normaaleiksi ajoittain toimiviksi turvavalaisimiksi.

ESC-200 keskus valvoo jatkuvasti järjestelmään kytkettyjä valaisimia ja tekee itsenäisesti kuukausittain lakisääteiset testaukset. Lokiin kirjautuu automaattisesti tiedot sekä tehdyistä testauksista että mahdollisista vioista ja virheilmoituksista. Valaisimet ovat C-mallin valaisimia.

Osoitteelliset keskukset ovat yleistyneet viime aikoina paljon ja niitä käytetään monipuolisesti erilaisiin ja eri kokoisiin kohteisiin. Valaisimien valvonnan avuksi on mahdollista saada tietokoneelle asennettava valvontaohjelma EXI-CONTROL v4.1 tai pilvipalvelu EXICloud. Valvonta puolustaa paikkaansa kohteissa, missä valaisimia on enemmän. Ohjelmilla voidaan helpottaa valaisimien löytämistä kohteessa. Vikatilat voidaan ohjelmien avulla tarkistaa etänä.

ESC-200 turvavalokeskus on hyvä valinta sekä pienempiin että suurempiin kiinteistöihin. Kaapelointi on helppo tehdä ja verrattuna palonkestävään kaapelointiin myös edullinen. Mikäli jossain pienemmässä kiinteistössä ei osoitteellisuus tuo lisäarvoa, monesti johtuen KLMA-kaapeloinnista kohde on helppo toteuttaa ESC-200 järjestelmänä ja siksi hyvä vaihtoehto.


SähköpostitsePuhelimitse

MALLI SÄHKÖNUMERO KOKO SYÖTTÖ VERKKOMUUNTAJA VÄYLÄJÄNNITE VALAISINLÄHDÖT VALAISINMÄÄRÄ
ESC-200 7117536 405 x 300 x 85 230V AC, 10A 230V AC/49V AC, 500VA 65V DC 2 200