Search
Close this search box.

Yritys | Ympäristö

Luotettava, laajennettava ja
helppokäyttöinen Mesh-verkko.

Wirepas Mesh skaalautuu mihin tahansa määrään laitteita.

Skaalautuva Mesh-verkko

Keskitymme suuriin IoT-sovelluksiin, joissa tuotamme ainutlaatuista lisäarvoa sekä optimoituja ratkaisuja asiakkaillemme. Monissa teollisuuden sovelluksissa, kuten älykkäissä mittaus- ja anturijärjestelmissä, voi olla miljoonia laitteita yhdessä verkossa. Wirepas Meshin käyttöönottokokemukset ovat todistaneet skaalautuvuuden lukuisissa sovelluksissa, kuten älykkäisssä mittausjärjestelmissä.

Wirepas Mesh skaalautuu mihin tahansa määrään laitteita – kahteen tai vaikka kahteen miljoonaan solmukohtaan, optimoiden itsensä samalla parhaaseen mahdolliseen suorituskykyyn.

Voit pitää tuhansia laitteita samassa tilassa ilman häiriöitä radiotaajuuksien automaattisen ja tehokkaan käytön ansiosta. Toisaalta laitteiden välinen etäisyys saa olla useita kilometrejä. Verkon maantieteellinen kokonaiskattavuus on rajaton, koska jokainen laite on verkon autonominen osa ja voi toimia reitittimenä.

Wirepas Connectivity mahdollistaa vaikempienkin paikkojen saavuttamisen. Se toimii vakaasti kellareissa ja syvällä sisätiloissa, koska laitteilla on verkkoon liittymiseen useita vaihtoehtoja.

Luotettava ja käytössä hyväksi todistettu

Luotettavuus ja turvallisuus ovat IoT:ille kaikki kaikessa. Wirepas Meshissä ei ole yksittäistä pistettä, jonka toimintahäiriö keskeyttäisi koko verkon toiminnan, koska kaikki laitteet ovat yhtenäisiä ja voivat välittää dataa tarpeen mukaan. Se on itsekorjautuva ja reagoi muutoksiin ympäristössä ja radiotaajuuksissa automaattisesti.

Wirepas Mesh on kestävä häiriöitä vastaan ja samalla alueella voi olla useita langattomia järjestelmiä. Laitteet, joissa on Wirepas Mesh, valitsevat paikallisesti parhaat kanavat, joissa toimia, samalla kun ne minimoivat häiriöt muihin radiojärjestelmiin. Jos viesti menee hukkaan, se lähetetään automaattisesti uudelleen, kunnes sen vastaanotto on vahvistettu.

Helppo käyttää ja ottaa käyttöön

Wirepas on helppo asentaa, ylläpitää ja laajentaa – kaikki tapahtuu automaattisesti. Asiakas vain liittää laitteen sähköverkkoon, jolloin se liittyy automaattisesti osaksi verkostoa ja alkaa toimia.

Turvallinen

Wirepas Mesh takaa, että viestejä suojataan, eikä niitä voi muokata – asiakas omistaa kaiken datan ja ainoastaan asiakkaalla on pääsy siihen.

Turvallisuus on keskeinen vaatimus kaikille IoT –laiteverkostoille. Wirepas Mesh tarjoaa siirtoyhteyskerroksen tuomaa turvallisuutta teollisuuden standardien mukaisesti, mikä takaa viestien eheyden & aitouden, luottamuksellisuuden, suojan toistoa vastaan, solmukohtien aitouden ja verkon käyttöoikeuden valvonnan.

Kaikki viestit salataan AES-128 counter mode -salauksella ja viesteihin liitetään OMAC1 -viestin autentikointikoodi (MIC) toiston ja väliintulohyökkäysten estämiseksi. Ilman oikeaa salaus- ja todennusavainparia laite ei voi liittyä verkkoon.

Luotettava & kestävä tulevaisuuden kannalta

Wirepas Meshiä kehitetään ja parannuksia tuodaan asiakkaiden käyttöön jatkuvasti. Näin voidaan tukea uusia käyttökohteita teollisen IoT-laitteen mahdollisesti pitkän käyttöiän aikana.

Nämä uudet ominaisuudet voidaan jakaa tehokkaalla ja turvallisella päivitysprosessilla langattomasti.

Laitteita voi olla käytössä useissa kohteissa, jotka valitaan vasta käytön aikana ja joiden ei tarvitse olla tiedossa suunnitteluvaiheessa. Tämän joustavuuden ansiosta kukin laite voi tasapainotella suoritustehon, viiveen ja tehon välillä sovelluksen tarpeen mukaan.

Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.