Search
Close this search box.

Yritys | Ympäristö

Modernit IoT-ratkaisut.

EXIoT –pilvipalveluintegraatio tarjoaa asiakkaillemme
tänä päivänä vaihtoehdon siirtyä digitaaliseen aikaan (IoT).

EXIoT-arkkitehtuuri

Turvavalaistuksen merkitys korostuu tulevaisuudessa yhä enemmän, laadukkaat ja teknisesti kehittyneet opaste- ja turvavalaisimet ovat ratkaisevassa roolissa. Joustavat järjestelmät puolestaan helpottavat ja nopeuttavat valaisimien käyttöä ja huoltoa, tärkeä tekijä on myös ennustettavuus – jolloin järjestelmä voi myös ilmoittaa tulevista huoltotarpeista. Kehittämämme EXIoT –pilvipalveluintegraatio tarjoaa asiakkaillemme tänä päivänä vaihtoehdon siirtyä digitaaliseen aikaan (IoT). Teknologian kehittyminen itsessään tarjoaa meille ja asiakkaillemme mahdollisuuden kehittää omia toimintojaan vastaamaan muuttuvia tarpeitaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Helppo asennettavuus

Järjestelmän monitorointi ja helppo asennettavuus ovat tekijöitä, joita arvostamme. Haluamme varmistaa, että tietoa on saatavilla mahdollisimman tehokkaasti. Exilightin osoitteellisen turvavalaisinjärjestelmän keskeisiä toimintoja on luotettavuus. Sovelluskohteet vaihtelevat pienistä kohteista suuriin projektikokonaisuuksiin, jossa on merkitsevää järjestelmän helppokäyttöisyys.

Helppo käyttöliittymä

Monikosketusnäytölliset tietokoneet on suunniteltu asennettaviksi kytkinlaitekaapin etuosaan. Ne tarjoavat tehokkaan alustan järjestelmävalvontaan ja EXIoT-sovelluksen ohjaukseen. Kaikki paneelitietokoneet on varustettu tehokkailla komponenteilla, kuten Intel® Atom™ sekä Core™ i7. Kaikki kotelot on optimoitu tilankäytön ja komponenttien saavutettavuuden kannalta.

Skaalautuva Mesh-verkko

Keskitymme suuriin IoT-sovelluksiin, joissa tuotamme ainutlaatuista lisäarvoa sekä optimoituja ratkaisuja asiakkaillemme. Monissa teollisuuden sovelluksissa, kuten älykkäissä mittaus- ja anturijärjestelmissä, voi olla miljoonia laitteita yhdessä verkossa.

Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.