Search
Close this search box.

Yritys | Ympäristö

Varustettu UI-käyttöliittymällä.

Tehokas alusta järjestelmävalvontaan ja EXIoT-sovelluksen ohjaukseen.

Tuotekuvaus – Kosketusnäytölliset tietokoneet

Monikosketusnäytölliset tietokoneet on suunniteltu asennettaviksi kytkinlaitekaapin etuosaan. Ne tarjoavat tehokkaan alustan järjestelmävalvontaan ja EXIoT-sovelluksen ohjaukseen. Kaikki paneelitietokoneet on varustettu tehokkailla komponenteilla, kuten Intel® Atom™ sekä Core™ i7. Kaikki kotelot on optimoitu tilankäytön ja komponenttien saavutettavuuden kannalta.

Paneelitietokoneet on varustettu monikosketusnäytöllä ja valittavissa on eri kokoisia laajakuvanäyttöjä. Järjestelmä on pilviyhteensopiva.

EXIoT-UI

DALI-yhteensopivuus

Digitaalinen valaistuksen ohjausväylä (DALI) on yksinkertainen taloautomaation väyläjärjestelmä, joka välittää valaisimien digitaaliseen ohjaukseen käytettäviä signaaleja. Lamppu, anturi, painike ja kytkimet kytketään rinnakkain ja liitetään ohjaimeen.

DALI tarjoaa seuraavat edut:

  • edullinen liitäntä ja helppo asennus
  • valaisimien ja vastaavien laitteiden kytkeminen tapahtuu täysin digitaalisesti
  • kaikki liitäntälaitteiden tärkeimmät valmistajat tukevat DALIa

Tietokone kytketään suoraan väyläliittimeen RS232-liitännän tai kenttäväylän avulla. Integroitu virtalähde tuottaa galvaanisesti erotetun 24 V DC ulostulojännitteen. DALI-laitteiden toiminta ei edellytä muita komponentteja, ja se täyttää aukon valaistusohjaimen ja valaisimen välillä. DALI mahdollistaa jopa 64 DALI-laitteen (DALI-orjan) liitännän.

Käynnistysvaiheessa EXIoT-paneelitietokone hakee liitettyjä DALI-orjia ja ohjaa käyttäjää järjestelmän käyttöönotossa. DALI-isäntäterminaalin parametrisointi on mahdollista tietokoneelta käsin. Parametrisointi tapahtuu kenttäväylän tai RS232-liitännän kautta, joka on liitetty korkeamman tason väyläliittimen konfigurointikäyttöliittymään.

BACnet

BACnet mahdollistaa BACnet MS/TP-laitteiden (Master-Slave/Token-Passing) liittämisen RS485-liitännän kautta. Jopa 32 MS/TP-laitetta (tai 64 jos käytetään erittäin matalan tehon lähetin-vastaanottimia) voidaan liittää. Konfigurointi tehdään TwinCATissa.

RS485-liitäntä takaa hyvän häiriöiden sietokyvyn galvaanisesti erotettujen signaalien avulla. Se tarjoaa 1 x 5 V DC ja 20 mA (galvaanisesti erotettu, oikosulunkestävä) E-väylän virransyötöstä esijännitevastuksen käyttöön (verkkoesijännite).

Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.