Search
Close this search box.

Yritys | Ympäristö

GUARD EVOX ST-Yksikköakkuvalaisin

GUARD EVOX ST-yksikköakkuvalaisin

GUARD EVOX ST on kevyt, monikäyttöinen ja itsetestaava opastevalaisin poistumisreittien merkintään. Valaisimen runko on ABS-muovia, opastekyltti on muovia. GUARD EVOX on suunniteltu seinään pinta-asennettavaksi opastevalaisinkäyttöön, johon on integroitu turvavalo. Erinomainen valon tasaisuus ja tyylikäs ulkoasu mahdollistavat valaisimen käytön useissa eri kohteissa. Kompakti valaisin on helppo kiinnittää seinään. Valaisimen IP-luokka on 20 ja syöttöjännite 230 VAC 50/60 Hz. Akkutyyppi LiFePO4, toiminta-aika 3h ja latausaika 24h. Poistumisreitin suunta on vakiomallissa alas ja valaisin on aina yksipuoleinen.

Opastevalaisimen tyypillisiä käyttökohteita ovat toimisto- ja liiketilat, päiväkodit, koulut, sairaalat, terveyskeskukset ja liikuntahallit. GUARD-valaisinsarjasta löytyvät myös pinta- ja uppoasennukseen soveltuvat itsetestaavat turvavalaisimet.

Lataa dokumentit

Esite  |  Myyntiehdot  |  Lataa itsetestaus PDF

Valaisimet

TYYPPI SÄHKÖNUMERO JÄNNITE OTTOTEHO VALONLÄHDE IP-LUOKKA ASENNUS AKKU Valonjakotiedosto
GUARD EVOX ST 4129525 230 VAC 2.2W LED 20 Pinta-asennus LiFePO4 3.2V 3000mAh lataa

Tarjouspyyntö tästä tuotteesta.

Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.