Search
Close this search box.

Yritys | Ympäristö

Vanha arvokiinteistö sai ajanmukaisen turvavalaistuksen

Helsingin Hakaniemessä, Pitkänsillan toisella puolella, sijaitsee arvokas, yli 100 vuotta sitten valmistunut kauppakiinteistö. Elannon talona tunnettu ”työväen Stockmann” on nyt uudistettu sijoitusyhtiö Antiloopin ja rakennusliike SRV:n voimin uuden ajan kauppa- ja viihtymiskeskukseksi, joka rakentuu osaksi koko Hakaniemen toria ympäristöineen. Siltasaari 10 -nimen saanut kokonaisuus avattiin yleisölle tänä syksynä.

Ja missä on ihmisiä, siellä on oltava poistumistiet. Peruskorjauksen sähkösuunnittelusta vastannut Ramboll valitsi kohteeseen Exilightin opaste- ja turvavalojärjestelmät, joiden helppo ja nopea heikkovirtakaapelointi soveltui vanhaan arvokiinteistöön erinomaisesti. Siltasaari 10:n turvavalaistus perustuu Exilightin osoitteelliseen ESC-200 -järjestelmään, johon on kytketty yli 1500 opaste- ja turvavalaisinta

Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.